Előfizetői tartalom

A Brexit nagy nyertesei: felrobbant az arany és az ezüst

Portfolio
A Brexit két nagy nyertese eddig az arany és az ezüst, az utóbbi a június 23-i brit népszavazás óta több mint 10 százalékot emelkedett. Az arany és az ezüst az idei évet tekintve is a legjobban teljesítő eszközök között van. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a tényezőket, melyek az árak heves emelkedését magyarázhatják.

A Brexit nagy nyerteseiA brit kilépés híre további lendületet adott a menedék termékeknek számító arany és ezüst árfolyamának, az előbbi 6, az utóbbi pedig 12 százalékot emelkedett a június 23-i népszavazás óta. Ezek a termékek egyébként a Brexit előtt is nagyon jól teljesítettek, az év elején a kínai gazdasági lassulás, az amerikai kamatemelési félelmek és az olajárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés