FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

A Fidesz rádöbbent, hogy hatalmasat hibázott nyugdíjügyben

A Fidesz szerint a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége veszélyezteti az egész magyar nyugdíjrendszert. Egyenesen járulék- és nyugdíjcsökkenést vizionálnak. Annyiról van azonban szó, hogy a kormánypárt most veszi észre, hogy 2011-ben saját magának ásott verembe esett. A mostani viszont jó alkalom az újragondolásra.

Először szólalt meg a Fidesz azóta, hogy a szakszervezetek elkezdték gyűjteni a szükséges 200 ezer aláírást a férfiak 40 év munkaviszonya utáni nyugdíjba vonulási lehetőségéről szóló népszavazáshoz. Közben a Jobbik és az MSZP ellenzéki pártok már rá is csatlakoztak a kezdeményezésre, a rövid távú népszerűségnövelés érdekében. Politikai közleményekkel nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés