Előfizetői tartalom

Később indulhat csak meg a rokkantnyugdíjak felülvizsgálata

Portfolio
Ha a Széll Kálmán-tervben foglalt vállalásait be akarja tartani a kormány, akkor nagyon gyorsan el kellene indítani a rokkantnyugdíjak felülvizsgálatát. Az origo információ szerint viszont a rehabilitációs hivatal számára ismeretlen a menetrend, a háziorvosokkal pedig senki sem egyeztetett. Mintegy 220 embert érintene a felülvizsgálat, azonban az idő már annyira rövid, hogy nagy valószínűséggel a kormány ki fog futni a 2012 eleji határidőből.

Még június végén arról számolt be Pósfai Gábor, a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH) főigazgatója, hogy nagyjából 220 ezer rokkantnyugdíjas felülvizsgálatára lehet számítani, a vizsgálatok pedig heteken belül elindulhatnak. Az origo szerint az NRSZH-ban még nem született végleges döntés, sőt a pontos ütemezésre vonatkozóan sincs semmi konkrétum. Egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés