Előfizetői tartalom

Orbán: már 47 milliárdot adtunk idén a nagy magyarországi beruházóknak

MTI
Az SMP Kecskemét mai gyáravatójával együtt idén év eleje óta már 32 új, nagy méretű üzemet adtak át Magyarországon, amelyek együttes beruházási értéke 511 milliárd forint, amelyekhez a kormány több, mint 47 milliárd forintnyi állami támogatással járult hozzá - többek között ezekről beszélt a mai ünnepi eseményen Orbán Viktor. A kormányfő azt szorgalmazta, hogy a Magyarországon beruházók ne csak profitot akarjanak előállítani, hanem a legértékesebb "vagyontárgyunkba", a munkások tudásába és képzésébe is befektessenek.

Kapcsolódó cikkünk2017.11.16Becsey: Ne a multikat támogassuk, és lépjünk be az euró előszobájába!Ez a harmadik magyarországi beruházása az indiai családnakMa adták át Kecskeméten az indiai tulajdonú Samvardhana Motherson Group beruházásaként létrejövő autóipari SMP (Samvardhana Motherson Peguform) kecskeméti gyárát, amelynek apropóján Orbán megköszönte az indiai családnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés