Előfizetői tartalom

Orbán a görögökről: szurkolok nekik

Portfolio
Mélyen együtt érzek a görögökkel, és szurkolok nekik - többek között ezeket mondta ma reggeli szokásos Kossuth Rádiós interjújában Orbán Viktor. A kormányfő a bevándorlási téma kapcsán leszögezte: azt a jelzést kell küldeni a bevándorlók felé, hogy "Ez a kontinens nem lesz a te hazád!". A kormányfő szavai szerint ha nem így tesz Európa, akkor akár 100 milliónyi bevándorló is útnak eredhet a kontinens felé.

Romantikus együttérzés van a görögök irántAz Index összefoglalója szerint Orbán a görög válság, illetve a vasárnapi népszavazás témájában azt mondta, hogy szurkol nekik, mert a görögök "a szabad világ előképét teremtették meg" az ókorban, tehát mindenkiben van egy "romantikus együttérzés" a görögök iránt. Orbán ezután párhuzamot vont a magyar helyzettel. Szerinte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés