Előfizetői tartalom

Orbán: gazdasági átvilágítás folyik most Magyarországon

MTI
|
Index
|
Portfolio
A letelepedési kötvénykonstrukció sikeres volt, de az elmúlt években javult az ország pénzügyi helyzete, amit a felminősítések is tükröznek, így folyik egy gazdasági átvilágítás az adósságfinanszírozás terén - többek között ezt mondta az MR1-Kossuth Rádió ma reggeli műsorában Orbán Viktor. A miniszterelnök újra azt hangsúlyozta, hogy nem enged a kormány a Jobbik zsarolásának az alkotmánymódosításért cserébe és azt érzékeltette, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csak év végéig teszi le az asztalra az említett átvilágítás nyomán a javaslatait és ezek alapján döntenek majd.

Orbán többek között azt hangsúlyozta a műsorban, hogy a hetedik alkotmánymódosítás nemzeti ügy, és nem enged a kormány a Jobbik azon zsarolásának, hogy a letelepedési kötvény azonnali leállításáért cserébe támogatnák csak az alaptörvény változtatását. Szavai szerint 3,3 millió ember népszavazáson elmondott véleménye nem köthető össze pártpolitikai ügyekkel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés