Előfizetői tartalom

Orbán: még nem írtuk alá a szerződést az E.ON-vételről (3.)

Portfolio
A miniszterelnök a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában beszélt a szerdai brüsszeli útjáról, a csütörtöki moszkvai látogatásáról, valamint arról, hogy a magyar állam még nem vásárolta meg az E.ON érdekeltségeit, hiszen a szerződést még nem írták alá a felek. A vételárral kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a 875 millió eurós lapértesülés "nem irreális". Szerinte az IMF-tárgyalások még nem fejeződtek be. Azt is elmondta, hogy Magyarországnak jó esélye van arra, hogy kikerüljön a túlzott deficit eljárás alól, ezért érdemes ezért küzdeni. A jegybankelnök jelöltjét továbbra sem árulta el.

Orbán Viktor az elmúlt két napos utazásáról szólva kijelentette, hogy Magyarország a nyugathoz tartozik, ugyanakkor az ország második legfontosabb partnere Németország után Oroszország. Brüsszeli történések "Három dolgot rendeztünk Barroso elnök úrral. Áttekintettük az egy évvel ezelőtti vitákat, lezártuk szinte az összes vitás pontot. A második ügy a magyar gazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés