Előfizetői tartalom

A kormányfő üzent a bankoknak és Simornak

Portfolio
Hamarosan újabb bejelentést tesz a kormányfő az államadósság csökkentésével kapcsolatban. Orbán Viktor az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt is elárulta, hogy ennek forrása ismét a nyugdíjrendszer átszervezéséből felszabaduló pénz lesz. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy a kormány rutinból megoldja a rövid távú költségvetési intézkedéseket, és eközben felgyorsítja az ország újjászervezését. Orbán Viktor a bankoknak is üzent: a veszteségmegosztás lesz az ősz egyik legfontosabb feladata.

Nagy bajban Európa A korábbi találgatások után az elmúlt napokban egyértelművé vált, hogy milyen lesz a válság természete, mostanra nyilvánvaló, hogy Európa, az európai gazdaság nagyon nagy bajban van, hosszú, nyolc-tíz évig tartó válságra kell számítani - vélekedett a kormányfő a közrádió reggeli műsorában. Hozzátette: a legnagyobb gond Európában az eladósodottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés