FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Orbán Viktor beszólt az EU-nak

Portfolio
Őrült ötletnek nevezte azt az európai javaslatot, hogy egyes országok beengedik a menekülteket, majd el akarják osztani őket a többi uniós államnak. Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorban beszélt a halálbüntetésről, a banki elszámolásról, a bankadó csökkentéséről. A devizaalapú autó- és személyi hitelek jegybank által javasolt forintosítását ésszerűnek nevezte és dolgoznak rajta. A bankadó-csökkentés fejében elvárt hitelezésnövelés törvényi előírását a jegybank javasolja, de a miniszterelnök nincs ezen az állásponton, egyelőre.

BevándorlásHa nem szabályozzuk a bevándorlást, akkor kollégiumi házibulit hirdetünk, mindenkit beengedve. Ez nem mehet így tovább. Ma még átszaladnak rajtunk a bevándorlók, de a németek és osztrákok sem balekok. Ha ők megakadályozzák a bevándorlók belépését, akkor a bevándorlók, mint egy nagy zsákban itt maradnának nálunk - magyarázta a miniszterelnök. Őrült ötletnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés