Előfizetői tartalom

Orbán Viktor köszönetet mondott a bankoknak

Portfolio
Csütörtök reggel a jubileumi Széchenyi Kártyák átadása apropóján tartott rendezvényt a KAVOSZ Zrt., ahol Orbán Viktor miniszterelnök egy új bejelentést is tett a kártyákkal kapcsolatban. Az eseményen nem az volt a meglepő, hogy a 15 éves program kapcsán a kezdeményezők megveregették egymás vállát, hanem hogy a kormányfő megköszönte a piaci szereplőknek az együttműködést.

A KAVOSZ számokbanKrisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg az eseményt köszöntőjével. A legfontosabb számokkal indította beszédét: 1841 milliárd forint kihelyezett hitel. 343 ezer darab hitel. 258 ezer vállalkozás vette már át a kártyáját. 84% a vidék vállalkozója. 25% egyéni mikrovállalkozás. Az átlagos hitel 7 millió forint. Hetente 300 szerződést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés