Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: mindent újra kell gondolni az európai politikában

MTI
Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában - mondta a miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban. Orbán Viktor a sakkból kölcsönzött példával élve úgy fogalmazott, ha leveszünk egy figurát, az egész játék megváltozik. És ha egy tisztet veszünk le, márpedig az Egyesült Királyság tiszt az európai politikában, akkor mindent újra kell gondolni.

A kormányfő szerint Európa számos vezetője nem vállalja a küzdelmet az újkori népvándorlás, a beözönlő törvénytelen és törvénysértő migránsáradattal szemben. Az eredmény a közbiztonság hanyatlása, fenyegető erőszak és általános elégedetlenség. Magyarország éppen az ellenkező irányba indult el, az elmúlt években magyarok milliói kapták vissza abba vetett hitüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés