Előfizetői tartalom

Orbán Viktor örülhet: elérte egyik célját, amiért Brüsszelbe ment

MTI
Az Európai Unió állam- és kormányfői megállapodtak abban, hogy összehangolják és megerősítik a tagországok közötti strukturális katonai együttműködést - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben csütörtökön a kétnapos csúcstalálkozó első napját követő sajtótájékoztatón. Az Európai Tanács elnöke, Donald Tusk történelmi lépésnek nevezte a megállapodást.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a sajtótájékoztatón közölte, az ülésen megállapodtak abban, hogy összehangolják és megerősítik az uniós tagországok védelmi együttműködését. Hozzátette, hogy az Európát fenyegető biztonsági kihívások miatt elkerülhetetlen egy közös védelmi alap létrehozása, ennek tervét az Európai Bizottság még június folyamán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés