Előfizetői tartalom

Orbánnak is üzentek Merkelék

Portfolio
Az Európai Unió komoly belső és külső kihívásokkal néz szembe, melyeket csak együtt tudunk megoldani - mondta Angela Merkel német kancellár pénteken Berlinben miután Francois Hollande francia elnökkel tárgyalt. A politikus üzent Orbán Viktornak is, legalábbis a "liberális demokráciák" melletti kiállás szükségességét nehéz máshogy értelmezni.

A német kormányfő és a francia elnök elsősorban az EU előtt álló kihívásokról tárgyalt pénteken, elmondásuk szerint a tagállamoknak össze kell zárniuk, hiszen csak közösen lehetnek úrrá a problémákon. Hollande kiemelte, hogy a belső kihívások közül az egyik legfontosabb a populizmus terjedése. Számunkra érdekesebb lehet, hogy Angela Merkel nem túl burkoltan üzent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés