Előfizetői tartalom

Oroszország: csak alaptalan feltételezés, hogy beavatkoztak az amerikai választásokba

MTI
|
Portfolio
A 2016-os amerikai elnökválasztás idején elkövetett hackertámadások ügyében nyolc hónapja folyó amerikai vizsgálatok nem szolgáltattak bizonyítékot orosz beavatkozásra, csak alaptalan feltételezéseket produkáltak - állította Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Berlinben, a Körber alapítvány európai kül- és biztonságpolitikai fórumán.

Az orosz diplomácia vezetője megjegyezte: ha Moszkvának valóban lenne hatalma a választások manipulálására, akkor jóval szorosabb kapcsolatok fűznék szomszédjaihoz, és ukrajnai válság nem is létezne. Washingtont felbolygatták az elmúlt napokban olyan értesülések, miszerint Donald Trump amerikai elnök fia az elnökválasztási kampány alatt állítólag találkozott egy orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés