Előfizetői tartalom

Összevissza beszél a Brexitről a brit miniszterelnök

MTI
|
Portfolio
Ahogy azt már megszokhattuk, a brit kormány továbbra is úgy beszél a Brexitről, mintha semmit sem értene az unió elképzeléseiről. Meglehet, hogy a "nem akarunk társult tagságot, kemény Brexit lesz, mert a külföldi munkavállalókat nem akarjuk látni, de azért szabadkereskedelmet akarunk és londoni központú európai pénzügyi rendszer" típusú szöveg előbb-utóbb elmossa a lomha brüsszeli bürokráciát, de egyelőre pont semmi értelme nincs. Most Theresa May éppen a londoni Cityvel folytatott "nagyon jó, pozitív megbeszéléseket".

Theresa May brit miniszterelnök csütörtökön közölte, hogy "nagyon jó, pozitív megbeszéléseket" tartott a londoni City pénzügyi szolgáltatási központjában honos nagybankokkal a brit EU-tagság megszűnése után várható működési környezetről. May, aki a davosi világgazdasági fórumon vesz részt, csütörtök este a BBC televíziónak nyilatkozva megerősítette, hogy olyanszabadkereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés