Előfizetői tartalom

Pár napon belül dűlőre juthat Görögország a hitelezőkkel

MTI
Megállapodás születhet jövő csütörtökön a görög reformintézkedések első felülvizsgálatának lezárásáról, ez lehetővé tenné az adósságenyhítésről szóló tárgyalások megkezdését - közölte Jeroen Dijsselbloem, az euróövezeti pénzügyminisztereket tömörítő testület, az eurócsoport elnöke pénteken Amszterdamban, az euróövezeti pénzügyminiszterek tanácskozását követően.

Kijelentette: ha megvan a gazdaságilag igazolható, pénzügyileg fenntartható és társadalmilag igazságos reformcsomag, akkor jövő csütörtökön az eurócsoport következő ülésén lezárulhat a reformintézkedések első felülvizsgálata. Görögország bizonyította, hogy nagy előrelépést tett a nyugdíjrendszer, a személyi jövedelemadó, a privatizációs alap létesítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés