Előfizetői tartalom

Pénzt kapnak a görögök

MTI
Jóváhagyták a Görögországot segítő nemzetközi pénzügyi mentőcsomag következő, 6,7 milliárd eurós részletét a közös valutát használó európai uniós tagországok pénzügyminiszterei hétfőn Brüsszelben. Az összeg folyósításhoz még az euróövezeti állandó mentőalap (ESM) zöld jelzésére is szükség lesz, ez azonban sokak szerint ezután pusztán formalitás.

Jó híreim vannak Görögországgal kapcsolatban. Politikai megállapodásra jutottunk a mentőcsomag harmadik felülvizsgálatáról- jelentette be az ülést követően Mario Centeno, az eurócsoport új elnöke, a görög kormány reformintézkedéseit és együttműködési hajlandóságát dicsérve. A tájékoztatás szerint az összeget várhatóan két részletben fogják átutalni: 5,7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés