FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Orbán: a forinthiteleket is meg fogják vizsgálni!

Portfolio
A magyar miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában több kinyilatkoztatást is tett a devizahitelekkel kapcsolatban. Elmondása szerint a problémát a forintosítással oldják majd meg teljesen, aminek költségeiben az állam is részt vállalhat. Az is kiderült, hogy a forinthiteleknél végrehajtott kamatemeléseket is vizsgálhatják a későbbiekben.

Orbán Viktor miniszterelnök ma reggeli szokásos Kossuth rádiós kinyilatkoztatásában érintette a devizahitelek kérdését is. Beszédének elején ugyanakkor ismét kitért rá, hogy nem támogatja Jean-Claude Juncker kinevezését az Európai Bizottság élére - noha megjegyezte, valószínűleg jelentős többséggel szavazzák majd meg. Orbán ezt követően áttért a devizahitelek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés