Előfizetői tartalom

Putyin egyre durvábban viselkedik

Portfolio
Az Egyesült Államok műholdfelvételekkel bizonyítja, hogy immár az orosz nehéztüzérség is lövi az ukrán hadsereg határközeli egységeit. Állításuk szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök a maláj gép katasztrófáját követően nemhogy leépítette volna a szeparatisták támogatását, hanem fokozta azt. Erre válaszul az USA még akár a héten újabb szankciókkal állhat elő az oroszokkal szemben, de immár Európa sem késlekedik a válaszlépéssel. Közben az ENSZ emberi jogi főbiztosának jelentése szerint az oroszpárti szakadárok professzinalizálódtak a harcok során.Fontosabb részletek Az amerikaiak szerint több jel is arra mutat, hogy gyakorlatilag az oroszok is beszálltak a kelet-ukrajnai harcokba. Már kedden jöhetnek az első gazdasági büntetőintézkedések az EU részéről Oroszországgal szemben. A legújabb jelentések szerint több mint 1100-an veszítették életüket a kelet-ukrajnai harcokban. A lemondását felajánló ukrán miniszterelnök a költségvetés módosítását kéri a parlamenttől, mert elfogy az állam pénze a hadsereg finanszírozására.

2014. július 28. 21:15 Megosztás Putyin-ellenes fellépésről egyeztetettek amerikai és európai vezetők Videókonferencián tárgyalt az Oroszország elleni új szankciókról Barack Obama amerikai elnök Németország, Franciaország, Nagy-Britannia és Olaszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés