Előfizetői tartalom

Putyin gyűlöli Donald Trump politikáját

MTI
Donald Trump amerikai elnök azt állította egy szerda esti tévéinterjúban: Vlagyimir Putyin orosz államfő nagyon nem nézi jó szemmel az amerikai szénbányák újraindítását, illetve a gázkitermelés felpörgetését, ezzel ugyanis az amerikai energiaipar nagy konkurensévé válik az orosznak. Trump emellett azt is elmondta, hogy szerinte Putyin inkább a demokrata párti Hillary Clintont szerette volna az Egyesült Államok elnökeként látni a tavalyi választás után.

Trump a CBN keresztény televízió munkatársának, Pat Robertsonnak adott Párizsba indulása előtt interjút, amelyet helyi idő szerint csütörtökön sugároznak teljes egészében, ám részletek már nyilvánosságra kerültek belőle. Donald Trump az interjúban azt állította, hogyVlagyimir Putyin azért "Hillaryt szerette volna" elnöknek, mert az ő elnöksége "katonailag gyenge"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés