Előfizetői tartalom

Putyin kifakadt: nem érti, mi ez a hiszti Trump körül

Portfolio
Érdekes dolgokról beszélt ma Vlagyimir Putyin a szokásos év végi sajtótájékoztatóján, szó esett az ukrán helyzetről, az orosz választásokról, sőt még arról is, hogy reméli, hogy az Egyesül Államok kissé enged hozzáállásán az észak-koreai válsággal kapcsolatban. Mégis a legtöbben akkor kapták fel a fejüket, mikor az orosz államfőt Donald Trump viszonyáról kérdezték az orosz kormánnyal.

A szokásos éves - rettentő hosszú, a rekord valami 5 óra volt pár éve - sajtótájékoztatón Putyin kapott pár kemény kérdést. Ezek közül is az egyik legkérdekesebb az volt, mikor az ABC riportere (igen, ahonnan az álhírek is származtak) Donald Trump körüli botrányról faggatta az államfőt:Ez csak az amerikai embereken múlik, hogy hogyan értékelik Donald Trumpot, nem rajtam....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés