Előfizetői tartalom

Putyin veszélyeire figyelmeztették Trumpot kelet-európai politikusok

MTI
Levélben óvták Donald Trumpot az orosz elnöktől kelet- és közép-európai politikusok - a dpa német hírügynökség által kedden ismertetett cikk szerint. Közben az amerikai hírszerzési vezető azt mondta egy mai meghallgatáson, hogy többféle forrásból származnak az adatok az amerikai számítógépes rendszerek elleni orosz hackertámadásokról, és az oroszok legalább kéttucat más országban is megpróbálták befolyásolni a választási folyamatot.

Figyelmeztető levél TrumpnakA dpa által ismertetett levelet a többi között Carl Bildt volt svéd miniszterelnök, Karel Schwarzenberg korábbi cseh és Radoslaw Sikorski volt lengyel külügyminiszterek írta alá.Putyin nem akarja naggyá tenni Amerikát. Mi azonban, az Ön szövetségesei ezt szeretnénk - hangoztatták az aláírók, akik szerint az orosz elnök nem szövetségese az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés