Előfizetői tartalom

Reagált az IMF: január közepén még más lesz a téma

Portfolio
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa január 18-án értékeli a magyar gazdaság helyzetét, megvizsgálja a novemberben elvégzett éves felülvizsgálatról és program utáni megfigyelésről készült jelentést, de nem foglalkozik a magyar kormánynak az új elővigyázatossági hitelkeretre vonatkozó kérésével - mondta az IMF budapesti képviselője, Iryna Ivaschenko a Dow Jones hírügynökségnek.

A hírügynökség szerint az értékelés mindenesetre megteremtheti az alapot a tervezett tárgyalásokhoz az új hitelprogramról, amiképp várható, hogy az IMF értékelése körvonalazza majd a nemzetközi pénzintézet aggodalmait a magyar kormány gazdaságpolitikája iránt. Ebből nagyjából az is kiderülhet, milyen feltételeket szab majd az IMF az új programhoz. Magyar tisztségviselők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés