Előfizetői tartalom

Rendkívüli ülést hívott össze mára a brit királynő

Portfolio
Tegnap este váratlanul rendkívüli ülést hívott össze mára II. Erzsébet brit királynő, amelyre a teljes királyi udvartartást várják a Buckingham-palotába - értesült a Daily Mail. A hír miatt azonnal elindult a spekuláció, hogy vajon milyen bejelentésre készül a királynő, esetleg szóba kerülhet-e, hogy átadja a trónt utódjának, Károly hercegnek.

A brit Daily Mail lap meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írja, hogy II. Erzsébet brit királynő tegnap késő este rendkívüli ülést hívott össze mára a londoni Buckingham-palotába. Az ülésre az ország minden pontjáról érkeznek majd a királyi udvartartás tagjai, köztük a skóciai Balmoralból is. Az esemény rendkívülisége nem abban rejlik, hogy a királyi udvartartás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés