Előfizetői tartalom

Robbanás történt az ukrán parlamentnél (2.)

MTI
Nagy erejű robbanás történt az ukrán parlament épületénél Kijevben hétfőn, nem sokkal az után, hogy a törvényhozás első olvasatban elfogadta a decentralizációs alkotmánymódosítást. A legfrissebb információk szerint a robbanásnak már egy halálos áldozata és legalább 90 sebesültje van, köztük rendőrök és valószínűleg újságírók is.

Az ukrán parlament egy indulatokkal teli rendkívüli ülésén fogadta el hétfőn első olvasatban a decentralizációt célzó alkotmánymódosítást, amely nagyobb önrendelkezést biztosít a helyi közösségeknek. Az alkotmánymódosítás a februárban megkötött minszki megállapodás egyik feltétele volt. A javaslatot a 450 fős parlamentben 265-en támogatták a jelen lévő 320 képviselő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés