Előfizetői tartalom

Sorozatosan megsértik az ukrán tűzszünetet

MTI
A "terrorellenes" erők visszaverték a kelet-ukrajnai szakadároknak a donyecki repülőtér elleni rohamát szombaton, az ukrán fegyveres erők nem szenvedtek el veszteségeket - közölte vasárnap honlapján a Nemzetvédelmi és Biztonsági Tanács (RNBO). A harcok a donyecki repülőtérnél a hétvégén újultak ki a szeptember 5-e óta (elvileg) érvényben lévő tűzszünet ellenére. Közben az ukrán jegybank elnöke úgy nyilatkozott, hogy idén akár 10 százalékos is lehet a gazdasági visszaesés mértéke.

A szombati orosz-ukrán főbb fejlemények:Kapcsolódó cikkünk2014.09.13Ukrán válság: annyi a tűzszünetnek, ropognak a fegyverek2014.09.13Ukrán miniszterelnök: Putyin célja lerombolni UkrajnátA védelmi tanács közlése szerint az ukrán hadsereg az elmúlt 24 órában visszavert egy másik szeparatista rohamot is: a Donyeck megyei Horlivka melletti Pantelejmonyivka településről több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés