Előfizetői tartalom

Mindent visz az okostelefon

Portfolio
Szakadatlanul 25-30%-os növekedést mutat éves alapon az internetelőfizetések száma. A növekedés állandósága mögött azonban jelentős változások zajlanak, derül ki a KSH adataiból. Az egykor hódító ADSL technológiára már csak a jobb memóriájúak emlékeznek, de a kábeltévéhez kapcsolódó megoldások sem bővülnek már igazán. A mobilinternet viszont tarol, ma már 10 eszközből hat ilyen internetkapcsolattal lép a világhálóra. A telefonelőfizetések száma viszont már évek óta stagnál.

A mobiltelefon-előfizetések száma a 2013. I. negyedév végén 11,6 millió volt, az állomány egy év alatt 52 ezerrel (0,4%) csökkent. Ezen belül a havidíjas előfizetések száma - az előző negyedévekhez hasonlóan - emelkedett, a feltöltőkártyás előfizetések aránya egy év alatt közel 2 százalékponttal csökkent. A változás hátterében az áll, hogy a szolgáltatók többféle...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés