Előfizetői tartalom

Teljes kudarcba fulladt Donald Trump nagy terve

MTI
|
Portfolio
Az amerikai szenátusban péntek hajnalban ismét leszavazták az előző elnök, Barack Obama nevéhez fűződő egészségbiztosítási törvény egyes részeinek visszavonásáról szóló javaslatot, ezzel pedig teljes kudarcba fulladt Donald Trump kormányának erőfeszítése, hogy rövid időn belül megszabaduljanak az Obamacare-től.

Kapcsolódó cikkünk2017.07.27Megint felsült Trump az Obamacare eltörlésével2017.07.26Saját párttársai miatt bukott el Donald Trump nagy terveHarmadik alkalommal voksoltak a szenátorok, hogy megpróbálják visszavonni az Obamacare-nek nevezett törvényt. Ezúttal azonban nem a teljes visszavonásról voksoltak, azt már egy nappal korábban leszavazták, hanem csak a törvény egyes részeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés