Tényleg elkezdődtek a Brexit-tárgyalások

2017. június 19. 11:37    
nyomtatás
 
Egy évvel a sorsdöntő népszavazás után hétfőn délelőtt megkezdődtek a hivatalos Brexit-tárgyalások Brüsszelben.


Michel Barnier, az EU által kijelölt főtárgyaló arról beszélt, hogy a tárgyalások célja elsősorban most az, hogy csökkentsék a bizonytalanságot. Bízik benne, hogy mai napon összeáll az egyeztetések pontos menetrendje.

David Davis, az Egyesült Királyság főtárgyalója elmondta: egy új mély és speciális partnerkapcsolatot akar kialakítani az EU-val. Megtesznek mindent azért, hogy az állampolgárok érdekeinek leginkább megfelelő megállapodást kössenek. Megígérte: végig pozitív és konstruktív hangnemben fogja lefolytatni a tárgyalásokat.

(Reuters)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékpapír portfóliókezelő-elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium