Tőkeleszállítás a Plotinusnál

2017. május 18. 21:16    
nyomtatás
 
A Plotinus tőkéjének leszállításáról döntöttek a cég április 19-ei közgyűlésén - olvasható a BÉT-en megjelent közleményben.

Kereskedés Plotinus-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A közgyűlési határozat értelmében a jegyzett tőkét 238 905 750 Ft-ról
108 612 000 Ft-tal, 130 293 750 Fr-ra szállították le. Az alaptőke leszállítása részvények darabszámának csökkentésével történt: összesen 34 448 db 250 Ft
névértékű egy részvénysorozatba ("C" sorozat) tartozó törzsrészvény került bevonásra.

A közlemény szerint az alaptőke-leszállítás célja azon saját részvények bevonása, amelyek forgalmazásától a társaság a jövőben el kíván tekinteni.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Kötvényportfólió-kezelő
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium