Előfizetői tartalom

Törékenynek bizonyult a francia fellendülés

Portfolio
Az áprilisi előzetes eredmények szerint a német magánszféra sokkal jobban teljesít, mint egy hónappal korábban és ennek köszönhetően az eurózónás üzleti aktivitás is további javulást mutat. Rossz hír viszont, hogy a márciusban látott francia fellendülés szinte teljesen szertefoszlott és mind a feldolgozóipar, mind a szolgáltatói szektor esetében stagnálásközeli szintre estek vissza a Markit által felmért beszerzésimenedzser-indexek. Az adatközlésekre az euró dollárral szembeni árfolyama szembetûnő elmozdulásokkal reagált.

2014. április 23. 10:00 Megosztás A német adatok felhúzták az eurózónás eredményt Az eurózóna két legnagyobb súlyú gazdasága ismét ellentétes irányba húzta a Markit rá vonatkozó beszerzésimenedzser-indexeit. Úgy tûnik ugyanakkor, hogy a vártnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés