Előfizetői tartalom

Trump már a Goldman Sachs elemzőire is ráijesztett

Portfolio
Donald Trump megválasztását követő elképesztő optimizmus az elmúlt hetek nagy visszhangot kiváltó politikai eseményei miatt kezd elillanni, egyre nagyobb a veszélye, hogy az új elnök nem felel majd meg a befektetői várakozásoknak, sőt, egyenesen káros lehet majd a gazdaságra és a pénzügyi piacokra nézve - foglalja össze a Goldman Sachs elemzőinek véleményét a Bloomberg.

A cikk szerint a Goldman Sachs elemzői múlt hét végén megjelent írásukban arra figyelmeztetnek, hogy az elmúlt két hétben látottak alapján át kell értékelni Donald Trump gazdaságpolitikai programját, illetve lehetséges hatásait. Alec Phillips, az elemzői gárda vezetője szerint közvetlenül a választásokat követően szinte mindenki Trump programjának pozitív részeire (adócsökkentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés