Előfizetői tartalom

"Trump morálisan alkalmatlan az elnöki posztra"

MTI
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) tavaly menesztett igazgatója szerint Donald Trump "morálisan alkalmatlan" az elnökségre. James Comey, az ABC televízióban vasárnap este sugárzott egyórás interjúja végén felelt így arra a kérdésre, hogy Donald Trump alkalmatlan-e az elnöki posztra. A riporter, George Stephanopoulos - aki korábban Bill Clinton kommunikációs igazgatója volt -, ötórás interjút készített és ebből volt látható egyórányi rész.

Comey okosnak mondta Donald Trumpot, úgy fogalmazott, hogy "nem orvosilag, hanem erkölcsileg alkalmatlan". Azt mondta, Trump sorozatosan nem mond igazat, állítólag úgy beszél a nőkről, mint húsdarabokról, és a tavaly nyáron a virginiai Charlottesville-ben kitört zavargások idején sem tett tanúbizonyságot vezetői képességeiről. "A mi elnökünknek meg kell testesítenie a tiszteletet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés