Előfizetői tartalom

Trump kezd megvadulni - A szegényeken spórolna, hogy tovább hizlalja a hadseregét

Portfolio
Jelentős forrásmegvonás a szegények egészségügyi kiadásait támogató tagállami szintű programtól, a szociális kiadások csökkentése, 1000 milliárd dolláros infrastrukturális fejlesztési program, több forrás a hadseregfejlesztésre, illetve a határvédelemre - ezek a legfontosabb pontjai a Trump-kormány 2018-as költségvetési tervezetének. Az októbertől kezdődő fiskális évre vonatkozó költségvetési tervet ma terjesztik be a törvényhozás felső háza elé.

"A New Foundation for American Greatness", azaz "az amerikai nagyság új alapja" - ezt a nevet kapta Donald Trump kabinetjének 2018-ra vonatkozó költségvetési tervezete. A dokumentumot hivatalosan ma terjesztik be a szenátus elé, ezt követően kezdődhet meg a vita a tartalmáról. A tervezet azzal indít, hogy az előző kormány súlyos adósságba taszította az Egyesült Államokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés