Előfizetői tartalom

Új! Kormánytag is van az USA-ból kitiltottak listáján?

Portfolio
Folytatódik a híráramlás a Magyarország számára rendkívül kínos korrupciós ügyben, melynek keretében több magyar állampolgárt is kitiltottak az Egyesült Államokból. A legfrissebb fejlemények szerint magyar közszereplők és kormánytagok is lehetnek a listán, az amerikaiak pedig az állításuk szerint hiteles bizonyítékokkal rendelkeznek a korrupciós ügyeikről. Az ügyben megszólalt Szijjártó Péter magyar külügyminiszter is: a nagykövetség kijelentéseire reagálva megerősítette, hogy tudnak a kitiltásról, viszont továbbra is várják a nevek listáját és a korrupcióról szóló bizonyítékokat.

Kiket tiltottak ki? Egy pénteki háttérbeszélgetésen azt mondta a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője, hogy magyar kormányzati tisztségviselőkről van szó a korrupciós ügyben. Õk azok, akiket kitiltottak az Egyesült Államokból. "Ha egyes személyek, korrupt kormányzati tisztségviselők sértik az Egyesült Államok érdekeit, akkor a mi törvényeink lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés