Előfizetői tartalom

Újabb öngyilkos merénylet Németországban

MTI
|
Portfolio
Egy olyan 27 éves szíriai férfi robbantott vasárnap éjjel a bajorországi Ansbachban, aki menedéket kért Németországban, de kérelmét elutasították - jelentette be hétfő hajnalban Joachim Hermann bajor tartományi belügyminiszter. A merénylet egyetlen halálos áldozata maga a támadó, további tizenketten pedig megsebesültek, hárman közülük súlyosan.

Sajnos újabb merényletről beszélhetünk- fogalmazott Joachim Hermann bajor tartományi belügyminiszter. A támadó egy zenei fesztivált akart "meghiúsítani", melyen mintegy 2500-an vettek részt, de nem jutott be a helyszínre, mert nem volt belépője. Miután a bejáratnál visszafordították, önmagát robbantotta fel. A miniszter tudatta: nem világos, hogy a férfi eleve öngyilkos akart...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés