Előfizetői tartalom

Újabb részletek: így emelik a pedagógusok bérét!

Portfolio
Átlagosan 34%-os béremelést kapnak szeptember 1-től a pedagógusok - jelentette be Tatabányán Balog Zoltán az Emberi Erőforrások minisztériumának vezetője. A korábban ígérthez képest a kormány előrébb hozza a béremelést, idén nem az 50 százalékát, hanem 60 százalékát kapják meg a teljes béremelésnek. Ezzel pedig eldőlt, hogy a kormány - alig két héttel a legutóbbi kiigazító csomag parlamenti elfogadása után - költekezésbe kezd.

Jön, jön, jön Június végén Balog Zoltán miniszter még azt ígérte, a pedagógus életpálya részeként idén a teljes béremelés felét kapják meg a pedagógusok. Ehhez képest változás, hogy a tervezett összegnek nem a felét, hanem a 60 százalékát kapják meg idén szeptemberben, azaz elsőként október elején kapják majd kézhez a fizetésükkel a pedagógusok. A béremelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés