Előfizetői tartalom

Újabb uniós csatába szállt be Orbán Viktor

Portfolio
Kétnapos csúcstalálkozóra készülnek az Európai Unió vezetői, ahol több kényes kérdés is az asztalra kerülhet. Már nemcsak az Európai Bizottság új elnökének megválasztásáról van vita az európai állam- és kormányfők között, hanem a költségvetési szabályok jövőjéről is. A politikusok már az EU-csúcs előtt igyekeznek leszögezni álláspontjaikat a kérdésben, Orbán Viktor is határozott véleményt mondott.

Több szempontból is nagyon fontos ülést tart az Európai Tanács csütörtökön és pénteken: Egyrészt fontos állomásához érkezhet az Európai Bizottság új elnökének megválasztási folyamata június 27-én. Az EU történetében először várhatóan szavazással állítanak majd jelöltet az EB élére a vezető politikusok, több európai vezető (leginkább David Cameron brit miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés