Előfizetői tartalom

Ujjgyakorlat kellene, hogy legyen: ma továbblőhetik magukat az angolok

Portfolio
A vb vasárnapi versenynapjának talán a legfontosabb kérdése, hogy mi történik az első fordulóban feje tetejére állt H-csoportban. Ott ugyanis a két kevésbé esélyes csapat megverte a legtöbbek által továbbjutónak gondolt másik kettőt. Így most utóbbiak, nevezetesen Kolumbia és Lengyelország egymás között meccseli le, melyiküknek marad esélye a továbbjutásra az utolsó fordulóra.

Anglia - PanamaAz angolok lemásolhatják ma Uruguay teljesítményét, ha a második meccsüket is olyan fékezett habzással húzzák be, mint az elsőt Tunézia ellen. A semleges nézők azért ennél jobb játékban reménykednek a vb (papíron) leggyengébb csapata ellen. A két keret értéke között laza 100-szoros szorzó van, tehát kötelező a győzelem. Megjegyezzük, Panama hétfőn elég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés