Előfizetői tartalom

Ujjongva fogadták a republikánus képviselők az Obamacare visszavonását

Portfolio
Az amerikai képviselőház csütörtökön kis többséggel ugyan, de elfogadta a Barack Obama korábbi elnök nevével fémjelzett Obamacare egészségbiztosítási törvény visszavonását, amely egyúttal utat nyitott a republikánusok új egészségbiztosítási javaslatának, amivel a fontos sikert elkönyvelő Donald Trump egy lépéssel közelebb került a kampányígéretéhez, Barack Obama legfontosabb reformjának visszavonásához és lecseréléséhez.

A képviselők szűken, 217:213 arányban szavazták meg az Obamacare visszavonását, amit a republikánus törvényhozók ujjongva fogadtak. If victorious, Republicans will be having a big press conference at the beautiful Rose Garden of the White House immediately after vote!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2017. május 4. A csatát ugyan megnyerte Trump, de a háború még messze nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés