Előfizetői tartalom

Újra odaszúrtak Orbánnak a nagy nap előtt

Portfolio
"Az a kérdés, hogy Európa megvédi-e az alapértékeit, ahogy évtizedeken keresztül ezt követte, vagy meghátrál az erősödő illiberális demokráciák és autoriter rezsimek előtt?" - fogalmazott Magyarországot és Lengyelországot közvetlenül nem említve az első elnöki interjúiban Emmanuel Macron. Erre délután Brüsszelben Orbán Viktor kormányfő reagált:

Kapcsolódó cikkünk2017.06.22Orbán visszaszólt MacronnakAz új francia köztársági elnök egyszerre 8 európai lapnak adott interjút a ma kezdődő kétnapos EU-csúcs előtt és leszögezte: az alapértékek kérdésében nem lesz kompromisszum, mert az Európa széteséséhez vezetne. A Süddeutsche Zeitung összefoglalója szerint ehhez kapcsolódva például azt mondta: Egyes kelet-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés