Előfizetői tartalom

Magyarország a legvédtelenebb a V4-ben az orosz befolyással szemben

Portfolio
A visegrádi négyek közül Magyarország a legvédtelenebb az oroszok felforgató tevékenységével szemben - írja a Bruxinfo négy közép-európai kutatóintézet közös felmérése alapján, ami a közvélemény, a politika, a média, a civil társadalom és az egyes országok által foganatosított ellenlépések alapján próbálta megítélni a Kreml befolyását az említett közép-európai országokban.

A módszertanról rövidenIlyen átfogó felmérés először készült, ami egyszerre több EU-tagállamban próbálta megbecsülni a külföldi, lényegében az orosz befolyást. Az anyag két fő kérdésre kereste a választ, azaz a kutatás nem az orosz magatartást és módszereket, hanem a fogadó oldalt vette górcső alá: Mennyire sebezhetőek a visegrádi országok az orosz befolyásolási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés