Előfizetői tartalom

Vannak, akik még nálunk is korruptabbak!

Portfolio
Az elmúlt napok eseményei kapcsán bizonyára sokakban erősödött az a nézet, hogy hazánk az Európai Unió egyik legkorruptabb tagországa, holott ez az állítás így önmagában kicsit erős. Bár tény, hogy van korrupció Magyarországon is, s az uniós tagországok kétharmadához képest könnyeben fogadjuk el a kenőpénzt, a közép-és kelet-európai régió országai között a kevésbé korruptak közé tartozunk. Megnéztük, hogy állunk a különféle korrupciós indexek alapján.

A napokban felgyorsultak az események a magyar kormány háza táján. Sajtóértesülések szerint hat kormánytisztviselőt tiltott ki az Amerikai Egyesült Államok az országa területéről, azonban a pontos nevekről nem lehet tudni. Találgatások szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, az egyik elnökhelyettese és egy főosztályvezetője is a listán szerepel, ezt az ügyben illetékes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés