Előfizetői tartalom

Varga: Brüsszel miatt módosulhat a bankadó

Portfolio
Az Európai Bizottság kifogásai miatt módosulhat a magyar bankadó, mivel a brüsszeli testület több kérdést is felvetett a kormány terveivel kapcsolatban - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Világgazdaság csütörtöki konferenciáján. A miniszter szerint ha szükség lesz a bankadó módosítására, akkor annak ez lesz az oka.

Nem azért írtuk alá februárban az EBRD-vel és az Erstével a megállapodást - amelynek része a bankadó csökkentése is a jövő évtől -, hogy jó pontot szerezzünk a bankoknál, hanem azért, hogy a hitelezés mértéke növekedjen - válaszolta a Világgazdaság kérdésére Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a lap által rendezett Mit ér a vállalat, ha magyar? című konferencián....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés