Előfizetői tartalom

Varga nem talált hirtelen 70 milliárdot útfelújításra

Portfolio
Egy két héttel ezelőtti kormányhatározat február 26-ig adott határidőt Varga Mihálynak, hogy találjon a büdzsében 69,3 milliárdot egy komplex útfelújítási programra, de mivel ez nem sikerült, ezért most ezt a keretet a fejlesztési tárcának kell átmeneti jelleggel a saját útfelújítási keretéből "lecsípni". Lényeges, hogy ez a friss határozat már szó szerint utal rá, hogy módosítani fogják a 2016-os büdzsét.

A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent az 1080/2016. (II. 26.) kormányhatározat, amely a két héttel ezelőtt eldöntött "Komplex útfelújítási program" finanszírozási hátterét rendezi, mivel ez a két héttel ezelőtti keret nem tudott egyelőre megvalósulni. Az 1055/2016. (II. 15.) Kormányhatározat szerint ugyanis Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek február 26-ig kellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés