Előfizetői tartalom

Vasárnapig megállapodnának a görögök

Portfolio
A Brüsszelben tárgyaló görög delegáció vasárnapig szeretné megkötni a megállapodást a felekkel - mondta el Gabriel Szakellaridisz görög kormányszóvivő ma egy sajtótájékoztatón. Bár a görög oldalon töretlen az optimizmus, a nemzetközi hitelezők továbbra sem tudtak jelentős fejleményekről beszámolni. Az IMF vezérigazgatója szerint még sok a munka, míg az Európai Központi Bank alelnöke arra utalt, bár a "Grexit" biztosan nem fog megtörténni, a görög csődöt nem lehet kizárni.

Vasárnapig megállapodnánakA görög kormányszóvivő elmondta, azok az uniós vezetőktől származó nyilatkozatok, amelyek óva intenek az optimizmustól, csak a kormányra próbálnak nyomást gyakorolni. "Úgy hisszük, közel vagyunk a megegyezéshez." Hozzátette, az elkövetkező pár nap kritikus a megegyezés szempontjából. Elmondása szerint nagyon konkrét javaslatokkal álltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés