Előfizetői tartalom

Végre egy lista, aminek az elején vagyunk!

Portfolio
Az idei év egyik legfontosabb piaci eseménye az olajár erőteljes esése, ennek kapcsán a Nomura szakértői megvizsgálták, hogy az egyes fejlődő országok közül kik a folyamat legnagyobb nyertesei és vesztesei. Magyarország e tekintetben a legnagyobb nyertesek között van - a közép-kelet-európai régió többi fontosabb piacával együtt -, míg a legnagyobb vesztesek között nem meglepő módon ott vannak az oroszok.

Egy hosszabb ideig tartó stabilitást követően az olajár idén mélyrepülésbe kezdett, nyár óta a Brent olaj árfolyama több mint 30 százalékot zuhant. Ennek kapcsán a Nomura szakértői megvizsgálták, hogy a fejlődő piaci univerzumban az egyes országoknál milyen hatást gyakorol a masszívan eső olajár, arra a kérdésre keresve a választ, hogy kik lehetnek a folyamat legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés