Előfizetői tartalom

Visszakaptuk a kohéziós pénzeket, de a hiányeljárásnak nincs vége

Portfolio
Amint az várható volt, az Európai Unió Gazdasági és Pénzügyminisztereinek Tanácsa (ECOFIN) mai ülésén döntött a Magyarországnak a Kohéziós Alapból 2013-tól esedékes uniós támogatások részleges felfüggesztésének megszûntetéséről. A 495 milió eurónyi forrás tehát továbbra is elérhető Magarország számára. A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye szerint "A döntésre azért kerülhetett sor, mert a Tanács és az Európai Bizottság is úgy látja, hogy Magyarország megfelelő lépéseket tett a túlzott hiány megszûntetése érdekében".

2012. június 22. 14:55 Megosztás Egy lépéssel közelebb Az Európai Unió pénzügyminisztereinek mai kedvező döntése egyáltalán nem váratlan az Európai Bizottság elmúlt hetekben közzétett (konvergencia programról és magyar kilátásokról szóló)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés