Előfizetői tartalom

Visszavágnak az oroszok! - A lengyelek kapták az első pofont

Portfolio
Az illetékes orosz hivatal mai bejelentése szerint csaknem az összes lengyel zöldség és gyümölcsszállítmányra behozatali tilalmat rendelnek el a termékek minőségbiztosítási tanúsítványával kapcsolatos problémákra hivatkozva. Az oroszok a jelzés szerint a következő 1-2 hétben további szankciókat is bejelentenek az Európai Unióból származó importtal kapcsolatban, igaz egyelőre nem világos, hogy ez mely ágazatok és mely országokat érinthet.

A lengyelekkel kapcsolatos szigorítás augusztus elsejétől lép életbe és mindezt a hivatal vezetője éppen egy nappal ezt követően jelentette be, hogy az Európai Unió (és az Egyesült Államok) újabb, már egyes gazdasági ágazatokat sújtó szankciókat fogadtak el. Az oroszok azonban azt hangsúlyozzák, hogy már egy régóta fennálló probléma miatt léptek most, azaz semmi köze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés