Előfizetői tartalom

Új szakaszba lép a sohavégetnemérős 4-6-os villamosfelújítás

Portfolio
Az idei nyári nagykörúti villamospálya-felújítás befejező üteméhez ér: augusztus 21-től, szerdától módosul a 4-6-os villamos közlekedési rendje. Augusztus 31-én hajnalig a villamos a Corvin-negyed és a Jászai Mari tér között jár, a Nyugati pályaudvar és a Széll Kálmán tér, valamint a Corvin-negyed és az újbudai végállomások között pótlóbusz viszi az utasokat. Augusztus 31-én hajnaltól szeptember 1-jén éjfélig a teljes nagykörúti vonalon pótlóbusszal lehet utazni. A 17-es villamos szeptember 2-ig továbbra is rövidített útvonalon, a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között jár.

Augusztus 21-én, szerdán hajnali 4 órától 31-én, szombaton hajnali 4 óráig a 4-6-os jelzésű villamos a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekedik. a nagykörúti vonal északi szakaszán, a Nyugati pályaudvar és a Széll Kálmán tér között pótlóbusz jár 4-6 jelzéssel. A pótlójárat a Nyugati pályaudvar buszvégállomásról, a 91-es busz felszállóhelyéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés